Björnbackas partners

Vi samarbetar med några väl utvalda samarbetspartners vilka vi anser har stort inflytande på vårt samhälles positiva utveckling. Våra partners är med och samskapar Björnbackas riktlinjer med meningsfullt innehåll till våra kunders företagskonferenser eller andra events. Du som kund är välkommen att vända dig till oss med en förfrågan där vi i samråd tar fram ett passande innehåll som är förankrade i era behov. 

Pontus Holmgren

Jag har jobbat med personlig utveckling, ledarskap och organisationsutveckling i Sverige och internationellt sedan mitten på 90-talet. Jag drivs av övertygelsen om att medvetna individer ökar förutsättningarna för samhället att hantera de komplexa utmaningar som vi har idag och i framtiden. Jag är legitimerad psykolog, utbildad skådespelare och tränad i Urban Tantra-traditionen. Närvaro, djupt lyssnande och lekfullhet är ledstjärnor för mig. Förutom att jag är en passionerad "burner" är jag också medgrundare till konsultnätverket Gro och katalysator på Klustret Ekskäret i Stockholm.

Staffan Åkerblom

Staffan har mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med personlig utveckling, ledarskap och organisationsutveckling i roller som programledare, handledare, coach, och föreläsare men även på strategisk nivå i storföretag. Han är certifierad handledare av bl.a. The Human Element, Kärnkvaliteter och Growth Edge Coaching, och älskar att utforska den inre universumet och det yttre energifältet tillsammans med andra. Vipassana meditation ger honom kontakt med stjärnorna, och daglig iskalla duschar håller hans fötter kvar på jorden. Kärlek, ledarskap och bus är viktiga ledord för honom.

Ann Nilsson Ahnstedt

Håll en ceremoni för något viktigt i Björnbackas bejälade miljö med kärlek i fokus.
Ann Nilsson Ahnstedt håller i sekulära ceremonier; begravningar, namngivningar, vigslar och även andra ceremonier för viktiga livshändelser som t ex skilsmässa, klimakterie, sjukdom, friskförklaring, avklarat projekt etc.
Hennes vilja är att skapa en högst personlig ceremoni med egen identitet, trygghet och äkthet. Utgångspunkten för ceremonierna är dina tankar och idéer men finns inga så kan Ann ta hand om upplägget så du kan luta dig tillbaka. I mötet mellan er kan förståelsen om vad som är viktigt komma fram och ni skapar en väl förankrad vacker och respektfylld ceremoni tillsammans.

Pamela von Sabljar

Pamela har över 20 års erfarenhet av ledarskapsutveckling, personlig utveckling och beteendevetenskap. Genom åren har hon arbetat inom både näringslivet, den offentliga sektorn och privatpersoner. Pamela är en mycket uppskattad kursledare och grundare till ledarskapsprogrammet Unfold Transformation, som erbjuder ledarskapsutbildningar och kurser i avancerad självkännedom. Hon har också grundat Nexters Leadership Initiative som är självledarskapsläger för unga personer mellan 13 och 30 år.

Louise von Bahr

Louise fokusområdet är framför allt privata sessioner inom djupgående terapeutisk och emotionell massage vilka kan ge transformerande resultat - Läs mer här. Utöver de privata sessionerna kan ni boka in Louise för att hjälpa er skapa nischade workshops för företag eller grupp i form av släkt eller vänskapssammankomster. Dessa workshops kan exempelvis handla om meditationsövningar, ”lära-känna-varandra-samtalslekar”, yoga, dans, fysiska lekar för kick offs, möhipppor eller guidade massagetimmar för vänner, partner eller kollegor.

Navid Modiri

Navid Modiri är föreläsare, samtalsledare och processledare. I mer än tio år har han guidat personer och grupper genom komplexa ämnen som integration, mångfald, förändring och ledarskap. Han har jobbat för företag som Volvo, Spotify, Eon, Posten och Tele2 och drivit de egna initativen Samtalsaktivisterna, Integratörerna och Sverige 3.0. Navid gjorde en uppmärksammad golfrunda med Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, ett uppskattat Sommarprat 2014 och har vunnit utmärkelser som Årets kommunikatör och Stora Bloggpriset.

Gunnar Michanek

Gunnar Michanek är en av de första i världen som genomgått Googles ledarskapsprogram ”Search Inside Yourself”. Han är även grundare till Mindfulnessgruppen och Minds Unlimited och är även ansvarig för utbildningsprogram inom Mindfulness & Emotionell intelligens sektorn. Han har tränat hundratals ledare i ökad medvetenhet både inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn.
På Björnbacka kommer han kunna leda ert team i ökad medvetenhet och skapa optimala förutsättningar för ett närvarande och meningsfullt möte som sprider sig vidare i era andra planerade aktiviteter.

Gustaf Josefsson Tadaa

Gustaf develops and supports leaders in building self-managing organizations, and has 20 years of experience building companies and communities. He is one of the co-creators of The Borderland, one of Europe’s largest self-organized festivals with 3200 members.
As a speaker, he addresses how rapid technological evolution impacts society, organizations and individuals, bridging the philosophical and practical aspects of participating in the modern world. 
He has an academic background in cognitive science, rhetoric, chemistry, law, biomedical engineering and business. He started Makerspark, Stockholms first 3D Print Shop, has been the chair for Young Entrepreneurs of Sweden.

Josefine Bengtsson

När Josefine fann yogan och meditationen tog hennes liv en helomvändning. Från att leva med prestationsångest och stress till att idag hittat en helt ny harmoni och närvaro. Tidigare studerade hon ekonomi på Handelshögskolan i Stockholm och arbetade därefter som strategikonsult. Under dessa år började hon uppleva yogans magiska effekt mot stress, press och prestationsångest. Idag brinner hon för att på ett lekfullt och väst-anpassat sätt sprida dessa uråldriga österländska-tekniker till sin omgivning. Numera gör hon det genom att resa runt världen och skapa yogaretreat med sitt reseföretag Yogiakademin. Något som genomsyrar hennes liv och därmed undervisning är Vipassana meditationen som fått henne att känna att yoga är så mycket mer än en fysisk praktik. Hon vill med sin undervisning inspirera människor att flytta sin uppmärksamhet från huvudet och ner i kroppen.