Bröllop & fest

Privata sammankomster En exklusiv plats för ert privata evenemang eller ceremoni (bröllop, minnesstund, födelsedag, namngivning, släktträff m.m.)

Björnbacka är en underbar plats för intima och unika sammankomster, mottagningar och fester. Med den romantiska rustika miljön, såväl inomhus som utomhus, får ni garanterat ett evenemang av hög kvalité. Trädgårdens och terrassernas skönhet tillsammans med de invidliggande skogarna, sjöarna och fälten gör Björnbacka till en magisk plats.

Det finns tre alternativa hyresmöjligheter:

Björnbacka Original

Björnbacka Gård består av fyra vackra byggnader. I huvudhuset finns ett fullt utrustat lantkök med ett mäktigt långbord för ca 20 personer, fyra öppna spisar och soffhörna. Det finns också sex enskilda sovrum med 9-10 sängplatser samt ett vardagsrum med öppen spis. I parhuset finns två lyxiga separata lägenheter med 3-4 sängplatser i varje. I den lilla skrivarstugan finns 2 dubbelsängar. Även vår studio, det s.k. ”Templet”, som ofta används som kurssal för mindfulness och yoga eller som danssal vid fester, är en vacker alternativ plats att avnjuta måltider på. Studion är ca 4x8 meter med en eldstad och fönster med utsikt över nejden. Rummet är inte lika stort som köket, men fördelen är att kocken kan arbeta mer ostört. Ute i den prunkande trädgården finns flera rumslika terrasser med underbar stillhet, några med tak.

Björnbacka Nya Centret

Har ni behov av ännu mer yta kan ni vara i det nybyggda centret - Björnbacka Center - en imponerande fristående byggnad med makalös utsikt över åkrarna. Ovanvåningen består av ett 210 kvm öppet rum med flexibel utformning/möblering utifrån era behov. Nedervåningen har ett fullt utrustat restaurangkök, flera matbord med sittplatser för ca. 60 personer, en stor umgängesyta med soffor och bardel, sex sovrum med 12 sängplatser, sex WC, två badrum med tre duschar i varje, samt bastu/SPA-avdelning och utomhuspool, badtunna och två utomhusduschar. Dessutom finns en 80 kvm stor utomhusterrass med utsikt över åkrarna och sol från lunch till solnedgång, samt en stor trädgård för umgänge och lekar.

Björnbacka Exklusivt Tillgång till både Björnbacka Gård och Björnbacka Center

Gården består för närvarande av ett huvudhus med stor matplats, ett rymligt vardagsrum, ett lyxigt sovrum samt en hel ovanvåning full av sköna sängar och rum. En studio för konferens, bio, yoga. Två gårdsliknande lyxiga lägenheter, en skrivarstuga med två dubbelsängar samt flera härliga rumslika terasser med fin utsikt, några med tak.

En fristående byggnad med totalt 10 sängplatser. Ett imponerande nybygge med makalös utsikt över åkrarna. Ovanvåning: ca 210 kvm öppet rum med flexibel utformning/möblering/avgränsningar utifrån era behov. Nedervåning: fullt utrustat restaurangkök; flera matbord med sittplatser för ca. 60 personer; 80 kvm stor utomhusterrass; stor trädgård för umgänge och lekar.

Bekvämligheter

Dessa bekvämligheter finns tillgängliga för dig.

28+ gäster

40+ yoga shala

12 sovrum

12 badrum

2 Fullt utrustat kök

Tvättmaskin torktumlare

Kaffebryggare

Parkering inkluderad

Vegansk mat

210kvm öppet rum

Wifi

Projektor & Bio

TV

Mataffär 5 min.

Bekvämligheter i sovrum

Väsentligheter i badrum

Testimonial

-"Björnbacka en plats att bli hel på"

Gustav Widström

The Leap har gett mig möjligheten att kunna vara sårbar, öppna upp och göra genuina skiften inombords som har stor betydelse för mitt liv.
Gett mig en möjlighet att se på händelser, upplevelser i mitt liv som varit jobbiga , smärtsamma och skrämmande men också få möjlighet att uttrycka och växa i min kraft, lycka och glädje vilket är det jag längtar efter.
Upplevelserna och insikterna har inneburit stora skillnader generellt och även i min yrkesroll – kan t.ex sitta i ett möte och om det uppstår utmaningar så vet jag bättre hur jag kan relatera till dom. Om vi skall utföra uppgifter så kan jag lättare samla mig och generera fokus.
the Leap har verkligen hjälpt mig på så många plan…

Gustav Widström - egen företagare