Möten & Konferens

Meningsfulla möten i fantastisk miljö

Björnbacka är optimerat för att människor ska kunna släppa press och stress, slå på nyfikenheten och öppna upp för att komma närmare både varandra och de lösningar som ska utveckla verksamheten framåt. Hos oss får ni möjlighet att möta era kollegor i en oas mitt i naturen men ändå så nära Stockholm City. Björnbackas unika utformning med mängder av olika specialdesignade rum både inomhus och utomhus inbjuder till meningsfulla möten utöver det vanliga!

Det finns tre alternativa hyresmöjligheter:

Björnbacka Original

Fyra fristående byggnader med totalt 17-23 sängplatser.
Huvudhuset: fullt utrustat lantkök med långbord för ca 25 personer; 4 öppna spisar; soffhörna; 9 sängplatser totalt; vardagsrum; 2 toaletter och duschar.
Studion: 4x8 meter öppet rum för konferens, bio, yoga, umgänge m.m.
Parhuset: Två separata lägenheter med 3-4 sängplatser i varje.
Skrivarstugan: 2 dubbelsängar.
Utomhus: flera härliga rumslika terrasser med fin utsikt, några med tak.

Björnbacka Nya Centret

En fristående byggnad med totalt 10 sängplatser.
Ett imponerande nybygge med makalös utsikt över åkrarna. Ovanvåning: ca 210 kvm öppet rum med flexibel utformning/möblering/avgränsningar utifrån era behov. Nedervåning: fullt utrustat restaurangkök; flera matbord med sittplatser för ca. 60 personer; stor umgängesyta med soffor, bardisk m.m.; 5 sovrum; 2 badrum med 3 duschar i varje; 6 WC; bastu/SPA-avdelning; utomhuspool och badtunna samt 2 uteduschar; 80 kvm stor utomhusterrass; stor trädgård för umgänge och lekar.

Björnbacka Exklusivt Tillgång till både Björnbacka Gård och Björnbacka Center

Gården består för närvarande av ett huvudhus med stor matplats, ett rymligt vardagsrum, ett lyxigt sovrum samt en hel ovanvåning full av sköna sängar och rum. En studio för konferens, bio, yoga. Två gårdsliknande lyxiga lägenheter, en skrivarstuga med två dubbelsängar samt flera härliga rumslika terasser med fin utsikt, några med tak.

En fristående byggnad med totalt 10 sängplatser. Ett imponerande nybygge med makalös utsikt över åkrarna. Ovanvåning: ca 210 kvm öppet rum med flexibel utformning/möblering/avgränsningar utifrån era behov. Nedervåning: fullt utrustat restaurangkök; flera matbord med sittplatser för ca. 60 personer; 80 kvm stor utomhusterrass; stor trädgård för umgänge och lekar.

Bekvämligheter

Dessa bekvämligheter finns tillgängliga för dig.

28+ gäster

40+ yoga shala

12 sovrum

12 badrum

2 Fullt utrustat kök

Tvättmaskin torktumlare

Kaffebryggare

Parkering inkluderad

Vegansk mat

210kvm öppet rum

Wifi

Projektor & Bio

TV

Mataffär 5 min.

Bekvämligheter i sovrum

Väsentligheter i badrum

Testimonial

-"Björnbacka en plats att bli hel på"

Gustav Widström

The Leap har gett mig möjligheten att kunna vara sårbar, öppna upp och göra genuina skiften inombords som har stor betydelse för mitt liv.
Gett mig en möjlighet att se på händelser, upplevelser i mitt liv som varit jobbiga , smärtsamma och skrämmande men också få möjlighet att uttrycka och växa i min kraft, lycka och glädje vilket är det jag längtar efter.
Upplevelserna och insikterna har inneburit stora skillnader generellt och även i min yrkesroll – kan t.ex sitta i ett möte och om det uppstår utmaningar så vet jag bättre hur jag kan relatera till dom. Om vi skall utföra uppgifter så kan jag lättare samla mig och generera fokus.
the Leap har verkligen hjälpt mig på så många plan…

Gustav Widström - egen företagare